100 nieuwe jobs in Mechelen: Tempo-Team en Peeters-Govers rekruteren voor eerste Belgische Albert Heijn XL

100 nieuwe jobs in Mechelen: Tempo-Team en Peeters-Govers rekruteren voor eerste Belgische Albert Heijn XL

Mechelen, 1 april 2021 – In oktober 2021 opent franchisenemer Peeters-Govers de allereerste Belgische Albert Heijn XL in Mechelen. Dit creëert 100 nieuwe jobs in de regio. Voor de rekrutering van nieuwe medewerkers doet men een beroep op HR-dienstverlener Tempo-Team.

Met meer dan 3000 m² winkelruimte opent Albert Heijn in oktober 2021 haar eerste Belgische XL-winkel. Die komt er in winkelpark Malinas in Mechelen. De opening van de winkel, die wordt uitgebaat door franchisenemer en familiebedrijf Peeters-Govers, creëert heel wat nieuwe jobs in de regio. Samen met HR-partner Tempo-Team zoekt Albert Heijn maar liefst 100 profielen om de vacatures in te vullen.

Ook voor kandidaten zonder ervaring

“Momenteel wordt de eerste fase van deze grootschalige rekruteringscampagne opgestart en zijn we op zoek naar enthousiaste teamleiders en gepassioneerde kartrekkers voor onze versafdelingen. Deze verantwoordelijke functies maken 35 à 40% van alle openstaande vacatures uit. In de zomer volgen dan de functies van kassamedewerker, rekkenvuller en jobstudenten”, licht Gerd Horsten, HR-directeur bij Groep Peeters-Govers, toe.

Albert Heijn en Tempo-Team mikken niet alleen op kandidaten met ervaring, maar ook op mensen met een passie voor de retailsector en voeding, die zin hebben in een carrièreswitch. Peeters-Govers voorziet daarom een opleidingstraject in de bestaande Albert Heijn winkels van Deurne en Zaventem. De duur van die opleiding hangt af van de functie.

“De extra jobcreatie is fantastisch nieuws in deze coronatijden. We kunnen niet elke dag aankondigen dat er honderd nieuwe jobs bijkomen in de Mechelse regio. Dit biedt voor heel wat mensen perspectieven. Dankzij het voorziene opleidingstraject mikken we ook op mensen die zich willen omscholen en zo een boeiende job in de retail kunnen uitvoeren. In de zomer plannen we ook een (virtuele) jobdag. We zijn blij dat we op deze manier kunnen meewerken aan het succes van de XL-supermarkt, een primeur voor Albert Heijn en Peeters-Govers in ons land”, vertelt Leona De Bie, Business Manager Kempen bij Tempo-Team.  

Ook vacatures in andere vestigingen

Met de opening van de eerste Belgische XL-winkel blijft Peeters-Govers fors investeren in het merk Albert Heijn. Jaarlijkse nieuwe openingen zorgen voor een flinke groei van de supermarktketen, wat meteen ook heel wat nieuwe jobs met zich meebrengt. Naast de openstaande vacatures voor de XL-winkel in Mechelen heeft Peeters-Govers nog tientallen vacatures in andere vestigingen. Ook de winkels van Wemmel, Zaventem, Ternat, Sint-Pieters-Leeuw, Westmeerbeek, Antwerpen, Berchem, Deurne, Wijnegem, Gierle, Oud-Turnhout en Turnhout zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende functies.

Meer weten over werken bij Albert Heijn en de nieuwe XL-winkel in Mechelen? https://www.tempo-team.be/vacatures-albert-heijn

Story image
Story image

Over Tempo-Team

Tempo-Team is een van de grootste HR-dienstverleners gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR-services in België, Duitsland en Nederland.

Met >440 medewerkers, >100 kantoren en inhouse vestigingen stelt Tempo-Team in België jaarlijks ongeveer 45.000 uitzendkrachten te werk. Tempo-Team is een toonaangevende marktspeler op het vlak van uitzendarbeid, inhouse services en huishoudelijke hulp via het stelsel van dienstencheques.

Met Exselsia is Tempo-Team ten slotte actief op het vlak van outsourcing van front office en reception services. Tempo-Team is actief in België, Nederland, Duitsland en maakt deel uit van Randstad Holding, de grootste HR-dienstverlener ter wereld die topposities bekleedt in Australië, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, India, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zwitserland, Polen en het Zuidoosten van de Verenigde Staten. www.tempo-team.be

Over de familie Peeters-Govers

In 1947 brachten de stichters van de groep, Jos Peeters en Marie Govers, met hun bakfiets voor het eerst zelfgekweekte tomaten aan de man. Het duurde niet lang voor ze hun eerste winkeltje openden. Deze zaak groeide uit tot een groep met meerdere voedingsbedrijven: supermarkten, winkelwagens aan huis en een groothandel in groenten, fruit en vleeswaren. Sinds de opstart zijn ‘vers, bewust, lokaal en persoonlijk’ de kernwaarden van Groep Peeters-Govers. Vandaag huldigt de derde generatie van ons familiebedrijf, nog steeds deze waarden. Voor de supermarkten brak in 2015 een nieuw tijdperk aan. Als trotse franchisenemer startte de groep een samenwerking met Albert Heijn. Meer dan ooit willen ze hiermee de persoonlijke kruidenier voor iedereen zijn.

Over Albert Heijn België

Bij Albert Heijn gaan persoonlijke service, een verrassend assortiment en Hollandse prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn aan scherpe prijzen, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

 

Over Tempo-Team

Tempo-Team is een van de grootste HR-dienstverleners gespecialiseerd in uitzendarbeid en HR-services in België, Duitsland en Nederland. 

Met >440 medewerkers, >100 kantoren en inhouse vestigingen stelt Tempo-Team in  België jaarlijks ongeveer 45.000 uitzendkrachten te werk. Tempo-Team is een toonaangevende marktspeler op het vlak van uitzendarbeid, inhouse services en huishoudelijke hulp via het stelsel van dienstencheques.

Met Exselsia is Tempo-Team ten slotte actief op het vlak van outsourcing van front office en reception services. Tempo-Team is actief in België, Nederland, Duitsland en maakt deel uit van Randstad Holding, de grootste HR dienstverlener ter wereld die topposities bekleedt in Australië, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, India, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zwitserland, Polen en het Zuidoosten van de Verenigde Staten.  www.tempo-team.be

Tempo-Team
Access Building
Keizer Karellaan 586/8
1082 Sint-Agatha-Berchem